Şoferii au găsit o nouă metodă de a scăpa de amenzile în trafic. Au înlocuit staţiile prin care se anunţau unde se găsesc radare cu internetul. Au creat un grup pe Facebook unde scriu permanent unde sunt amplasate echipajele de Poliţie.

Lupta şoferilor cu radarele s-a mutat pe pagina de socializare.Grupul şoferilor din Gorj are deja peste două mii de membri. Astfel, cei care întâlnesc în drumul lor un radar postează pe grup un mesaj sau o fotografie.

La doar cateva minute dupa ce anuntul a fost postat pe Facebook, cu tot cu fotografii, România TV a cautat echipajul in trafic. Întradevăr, radarul era la locul indicat.

Se anunta si prin internet si prin statii daca au control pe traseu. Se asteapta unde sunt controalele si evita amenzile. Nu e bine, pentru ca poate sa se fereasca”, a sps aun şofer.

Şoferii susţin însă că la fel de eficiente au rămas şi flash-urile, dar şi staţiile prin care comunică şoferii între ei.

 

Articol redactat de Lavinia Ivone

 

loading…

Abonare
Distribuie:0020

1 COMMENT

  1. Și care mă rog e Grupul ce-și raportează prezența radarelor??? Că eu n-am găsit niciunul! Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here