Regiştrii ,,curaţi” reprezintă cheia unui sistem PC stabil, fără erori, motiv pentru care această acțiune ar trebui să fie prioritară.

Odată cu trecerea timpului, performanța calculatorului scade. Vești bune, însă! Astăzi există pe internet foarte multe programe care ne pot ajuta în rezolvarea acestei probleme. Probabil, unul dintre cei mai mari răufăcători ai perfomanței sunt regiștrii cu probleme sau care nu își au locul pe calculatorul personal. Pentru acestea, poate cel mai bun instrument pe care îl putem avea pentru curățarea PC-ului este CCleaner.

Ușor de folosit și instalat, CCleaner îți face calculatorul mai rapid și mai sigur. Dacă PC-ul tău se mișcă greu, e foarte probabil ca sistemul de operare să fie ticsit de regiștrii, cookies, fișiere temporare și alte date nedorite. CCleaner îndepărtează aceste ,,resturi” eliberând spațiu prețios și permite Windows-ului să ruleze mai rapid. În plus, prin CCleaner putem șterge urmele activității noastre online, cum ar fi istoricul navigării pe internet. Acesta are 3 instrumente de bază: “Cleaner” cu ajutorul căruia putem scana și șterge programele nedorite; “Registry Cleaner” care caută și curăță regiștrii cu probleme și serviciul “Uninstall” prin care putem îndepărta și șterge programe și apllicatii care ne supără.

Distribuie:102010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here