Cercetătorul Colin A. Hendrie de la Universitatea Leeds din Marea Britanie a descoperit că femeile care erau mai predispuse la aventuri de-o noapte aveau şoldurile mai late, scrie descopera.ro.

Studiul realizat de cercetătorul britanic a dorit să afle care este cel mai bun predictor al comportamentului sexual feminin: lăţimea şoldului sau raportul dintre talie şi şold. Cercetarea a fost realizată pe 148 de femei cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani.

Participantele la studiu avuseseră cel puţin un partner sexual de-a lungul vieţii. Cercetătorii au măsurat dimensiunea şoldului (definită ca distanţa dintre marginile superioare ale oaselor crestei iliace), circumferinţa taliei la punctul cel mai lat şi circumferinţa taliei la punctul cel mai îngust. De asemenea, participantele la studiu au completat un chestionar despre istoria lor sexuală, ce cuprindea informaţii precum vârsta la care şi-au pierdut virginitatea, numărul de parteneri sexuali şi informaţii despre relaţii sexuale importante din punct de vedere emoţional.

Rezultatele au arătat că numărul de parteneri sexuali ai unei femei depindea foarte mult de comportamentul acesteia în ceea ce priveşte aventurile de-o noapte. Acest lucru, la rândul său, prezenta o legătură cu dimensiunile şoldului femeii, însă nu avea nicio legătură cu raportul din talie şi şold. Per total, femeile din studiu care aveau şoldurile mai late de 36 de centimetri avuseseră mai mulţi parteneri sexuali şi mai multe aventuri de-o noapte decât femeile cu şoldurile mai mici de 31 de centimetri. Mai exact, femeile pentru care aventurile de-o noapte compuneau 75% din relaţiile lor sexuale aveau şoldurile cu cel puţin 2 centimetri mai late decât femeile în care aventurile de-o noapte nu jucau un rol important.

Distribuie:0020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here