Majoritatea femeilor evită să le spună partenerilor, de teamă să nu le rănească sentimentele sau orgoliul masculin, dacă sunt nemulţumite de „prestaţia” lor în pat, dar, de cele mai multe ori, există câteva semne când lucrurile scârţâie.

O discuţie sinceră despre nemulţumirile vizavi de comportamentul din aşternuturi poate fi destul de neplăcută pentru amândoi, dar există câteva indicii care trădează neajunsurile din dormitor. Publicaţia „Your Tango”, citata de Adevarul,  a întocmit o listă cu 9 semne prin care femeile îşi trădează nemulţumirea legată de viaţa intimă:

1. Caută mereu scuze pentru a nu face sex
Deşi aceasta este cea mai evidentă şi comună cale de a arăta că lucrurile nu merg bine în dormitor, majoritatea o ratează, de cele mai multe ori. Desigur, uneori se întâmplă ca migrenele sau oboseala să fie reale, însă dacă acestea devin scuze frecvente, bărbaţii ar trebui să-şi pună câteva semne de întrebare.

2. Grăbeşte actul sexual
Un alt semn că o femeie nu este mulţumită de prestaţia sexuală a partenerului este faptul că sare peste preludiu. Din când în când, o partidă „pe fugă” este binevenită, dar dacă acest lucru începe să se întâmple regulat, „ţinta” fiind orgasmul, partenera arată clar că este mai interesată de propria plăcere decât de partener.

3. Nu îi pasă dacă are orgasm sau nu
Femeile ajung destul de greu la orgasm, dar dacă o femeie încetează să mai încerce să-l atingă, ar putea proceda astfel fiindcă a ajuns la concluzia că partenerul nu este capabil să o ducă pe culmile plăcerii.

4. Dă tot timpul indicaţii în dormitor
Dacă o femeie încearcă, în permanenţă, să îi ghideze mişcările iubitului în pat, este destul de evident că nu este satisfăcută de strategiile acestuia.

5. Nu este adepta îmbrăţişărilor după sex
Dacă partenera „dispare” imediat după ce actul sexual s-a consumat, o experienţă care, de altfel, ar trebui să apropie două persoane, este destul de posibil ca lucrurile să scârţâie în relaţia sexuală a celor doi.

6. Se masturbează mai des decât face sex
Dacă se simte mai bine când se autosatisface decât atunci când face sex cu partenerul ei, acest lucru se întâmplă, în mod evident, din cauza nemulţumirilor pe care le are vizavi de prestaţia bărbatului. Mai mult pe Adevarul.ro.

Abonare
Distribuie:237000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here