Daca ai o viata amoroasa satisfacatoare sau nu depinde de mai multi factori: cat de bine te intelegi cu partenerul, compatibilitate sexuala, nivelul de experienta. Totusi, oamenii de stiinta contrazic aceste presupuneri. Viata sexuala depinde de cat de mari ai sanii, picioarele sau… barbatia.

Iata cum influenteaza forma corpului viata sexuala, potrivit studiilor prezentate de nerve.com.

 1. Sani mici

Studiile au aratat ca barbatilor care prefera femeile cu sanii mici, le place ca acestea sa fie supuse. De asemenea, barbatii carora le plac sanii mici sunt mai potenti financiar si mai putin sexy decat barbatii carora le plac femeile cu sanii mari.

 2. Picioare lungi

Indiferent de sex, persoanele cu picioarele lungi sunt considerate mai atractive decat persoanele cu picioarele mai scurte. Cel putin asa spun cercetatorii de la Universtitatea de stat din Polonia. Insa si aici este o problema. Daca picioarele sunt prea lungi, adica cu 15% mai lungi decat media, “purtatorii” lor nu mai sunt dezirabili. Ca sa te incadrezi in categorie, ar trebui sa ai picioarele cu 5% mai lungi decat media.

 3. Penis mare

Daca te gandesti ca barbatii cu penis mare n-au probleme in relatie, te inseli. Potrivit unui studiu PLOSOne, cu cat barbatii au penisul mai mare, cu atat sunt sanse mai mari sa fie inselati. Motivul invocat de femei a fost ca un penis mai mare inseamna dureri in timpul actului sexual, deci partide de sex inconfortabile.

4. Piept paros

Intr-un studiu publicat in Archives of Sexual Behaviour s-a descoperit ca barbatii cu pieptul mai putin paros sunt considerati mai sexy decat cei plini de par. Exista si exceptii. Femeile ai caror tati au fost parosi sunt atrase de barbatii cu pieptul paros.

5. Corp clepsidra

Potrivit unui studiu publicat in Journal of Personality and Social Psychology s-a demonstrat ca barbatii heterosexuali prefera femeile cu corpul clepsidra. Se considera ca femeile cu trupurile clepsidra sunt simbolul fertilitatii.

 

Sursa: problemesex.ro

  6. Solduri mari

Femeile cu soldurile mari accepta mai usor propunerile de sex de-o noapte decat femeile care au soldurile mai mici. Studiul Universitatii din Leeds arata ca femeile au cu atat mai multi parteneri cu cat soldurile sunt mai late.

Abonare
Distribuie:27000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here