Dacă aș fi fost bărbat aș fi căutat femeia care nu se lasă dominată de natura ei de femeie. Aș fi căutat femeia care știe să își stabilească așteptările, care înțelege că dacă nu i-am dat 10 mesaje într-o zi, e posibil pentru că am avut treabă și nu pentru că aș fi fost cu una pe-un genunchi și cu alta pe celălalt. Aș căuta femeia care ar înțelege că nu sunt un obiect să mă aibă, iar dacă sunt lângă ea nu înseamnă că îi și aparțin, că dacă se pune în dreptul ușii să nu ies din casă iar eu nu fac asta nu înseamnă că nu o fac de dragul ei, ci că nu mi-e dragă cearta. Asta doar dacă aș face-o.

Mi-aș dori femeia care ar înțelege dracului că nu poate controla lucrurile care nu țin de ea și că se hrănește cu iluzii și frustrări dacă ar încerca, pentru că sunt bărbat, nu suport de tocuri de pantofi de femeie. Mi-ar trebui femeia care să știe că dacă îmi ascund față de ea dorințele față de alte femei, nu înseamnă că ele nu există și totodată nu înseamnă că acele femei ar putea înlocui-o pe ea, câtă vreme ea știe ce reprezintă. Mi-ar trebui femeia care să știe. Să știe mult.

Dacă aș fi bărbat mi-aș alege femeia care ar ști că siguranța nu vine din faptul că ea impune lucruri și eu mă conformez, ci din faptul că ea nu pune restricții și cu toate astea eu stau cu ea în telefon, sâmbăta până la 5 dimineața, deși aș putea să mă duc liniștit să dau o…vodkă pe gât cu băieții. Sau că sunt în X loc pentru că are nevoie de mine fără să fie necesar să îi spun de 10 ori că am venit pentru că o iubesc. Mi-aș alege femeia care ar înțelege că e firesc și normal să ies fără ea și invers, din când în când, că e normal ca ea să nu fie omniprezentă, pentru că nu suntem 2 în 1, pentru că nici nu am avea cum și nici nu ar fi indicat, că e normal și nu e nicio tragedie să avem hobby uri diferite și să interacționăm cu alți oameni. Femeia suficient de inteligentă să mă lase să plec, pentru că știe că m-aș întoarce mai devreme decât mi-ar zice dacă nu mi-ar zice. Mi-ar trebui femeia care să înțeleagă că orice relație e perfectă între 4 ziduri, dar ca să fie reală trebuie expusă printre oameni și că prin panică și disperare nu poți ține ceva ce nu vine de la sine.

Aș căuta doar femeia care ar fi conștientă de faptul că, dacă s-a săturat de crema de față cu caviar, își poate cumpăra pe cea cu extract de melc, i-aș cumpăra-o eu, dar că dacă vrea să fie pictată nud și să i se cânte versuri la chitară, în vreun pat dezordonat de artist, s-ar putea să fie cam greu să revină în planul logicii mele neartistice. Și chiar dacă ar ști că mi-a scurtcircuitat logica de mult, să știe că nu e moral și că se va simți mizerabil apoi. CITEȘTE PE BLOG CONTINUAREA ARTICOLULUI.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here