De Valentine’s Day: 12 semne că relația voastră este pe ducă

Home > De Valentine’s Day: 12 semne că relația voastră este pe ducă

Indiferent cat am incerca sa le ignoram, in unele cazuri, exista semne clare care ne indica faptul ca relatia de cuplu este in impas, chiar pe care de a se destrama.

1. Nu vorbiti niciodata de viitor

Nimeni nu spune ca trebuie neaparat sa vorbiti despre casatorie si copii, dar lipsa perspectivei de viitor este un semnal ingrijorator intr-o relatie. Daca sunteti impreuna, dar nu va faceti niciun fel de plan de vacanta pentru vara sau nu vorbiti despre cum va vedeti pe voi insiva peste ani este un semna ca relatia de cuplu este sortita esecului.

2. A spus ca nu vrea sa se casatoreasca

Multe persoane spune, la un moment dat in viata, ca nu simt ca sunt menite casniciei, ca mariajului nu este pentru ei, dar daca partenerul este de aceasta parere chiar si dupa luni, chiar ani de relatie inseamna ca el nu-si doreste, de fapt, un angajament sentimental de acest fel cu tine.

3. Mentii in “stand by” alti potentiali parteneri

Fie ca este vorba doar de flirt, fie ca pastrezi inca legatura cu cei despre care stii ca au o slabiciune emotionala pentru tine, orice legatura cu nuanta amoroasa mentinuta in timpul unei relatii de cuplu, chiar daca nu este “consumata” este un semn ca ai un plan de rezerva in caz de esec, iar cei care-si fac planuri de rezerva de teama unei despartiri stiu, in sinea lor, ca relatia este sortita esecului.

4. Nu va leaga nimic altceva in afara de sex

Daca esti implicata intr-o relatie in care va vedeti doar la tine sau la el si, in afara de un film vazut din pat si sex, nu faceti nimic altceva, inseamna ca relatia nu are perspesctive de a deveni serioasa, fiind una de pura complezenta si de satisfacere nevoilor.

5. Aveti multe in comun, dar nu si o viata sexuala

Pe de alta parte, nu este un semn bun nici sa ai o multime in comun, prieten, interese, pasiuni, amintiri si viata sexuala sa lipseasca cu desavarsire. Daca esti intr-o relatie de cuplu in care va comportati mai mult ca doi prieteni buni care se pupa pe buze ocazional si dorm in acelasi pat, inseamna ca latura sexuala a incetat sa existe, iar o relatie de cuplu fara sex este putin probabil sa aduca implinire emotionala.

6. Parintii lui sunt divortati

Desi nu este litera de lege, uneori, relatia de cuplu a parintilor partenerului este un indicator bun daca este are “stofa” de sot sau nu. De regula, cei care au parintii divortati se ataseaza mult mai greu de o alta persoana, se dezvaluie pe sine mai greu si au atitudine anti-casatoriei, chiar daca sunt la randul lor implicati intr-o relatie ce dureaza de vreme buna. Motivul? Au deprins din casatoria esuata a parintilor capacitatea de a simula relatia de cuplu.

7. Niciunul dintre prietenii lui nu este casatorit

Nimeni nu spune ca daca a venit vreme prietenilor lui trebuie sa vina si vremea lui de insuratoare. Dar daca face parte intr-un grup de prieteni din care niciunul nu este casatorit, cel mai probabil nu are nici el ganduri serioase din simplul motiv ca nu este emotional suficient de matur ca sa-si asume un astfel de angajament.

8. Amandoi va comportati de parca ati fi singuri

Desi sunteti intr-o relatiei, fiecare isi permite sa-si faca planuri fara celalalt, fara sa-l includa sau sa-l intrebe in niciun fel. Nu este nevoie sa ceri permisiunea partenerului, dar trebuie totusi sa-l iei in considerare atunci cand relatia este de perspectiva.

9. Ai alte prioritati mai importante decat a te intalni cu partenerul

Tu sau partenerul aveti prioritati mai importante decat intalnirile de cuplu? Puneti pe plan superior o iesire in oras cu altcineva sau pur si simplu statul acasa, in defavoarea petrecutului timpul in doi? Este clar ca relatia nu este una de viitor.

10. Diminuezi importanta lucrurilor

Preferi sa te comporti ca si cum lucrurile nu ar avea importanta, ca si cum prezenta lui intr-un loc sau altul de lasa rece pentru ca nu acorda prea multa “greutate” relatiei? Indiferent din ce motiv te comporti asa, de teama de a nu-l speria si a-l pierde sau pentru a ti se aplica si tie acelasi tratament ca sa-ti poti pastra libertatea, se prea poate ca relatia sa fie de convenienta si sa nu aiba ca unica finalitate despartire.

11. Nu ati calatorit nicaieri impreuna

Amintirile dintr-o relatie de cuplu se traiescmai intai pentru a putea fi create, iar excursiile in doi sunt cea mai buna modalitate. Daca daca nu v-ati planificat nicio vacanta impreuna si nu ati fost plecati nicaieri in doi, sunt sanse mari ca relatia sa nu fie una de perspectiva.

12. Nu i-ai permis sa intre in lumea ta

Desi sunteti impreuna de luni bune, el este in continuare un strain in viata ta, in casa sa? Nimic din ce este al lui nu ti-ai insusit, iar cand petreci o noapte la el te asiguri sa stergi orice urma de-a ta acolo. Situatia poate fi valabila si viceversa si este un semn ca cel care actioneaza asa nu vrea sa-si deschida viata in fata celuilalt si sa-l lase sa patrunda in lumea sa.

Sursa

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here