Derby de Mărţişor

Home > Derby de Mărţişor

Astăzi la ora 21:00 va avea loc un nou episod din eternul derby Steaua – Dinamo, acesta este meciul care împarte ţară în două. Indiferent de sex, vârstă, statut social sau ocupaţie toţi românii sunt interesaţi de unicul derby.
Meciul din această seară reprezintă confruntarea cu numărul 154 dintre cele două echipe dar reprezintă şi duelul celor mai talentaţi tineri jucători din România: Nicuşor Stanciu(Steaua) şi Dorin Rotariu(Dinamo).
Echipa din Ghencea este mare favorită înaintea derbyului, fiind dată că câştigătoare sigură de toţi ziariştii, antrenorii sau foşti şi actuali jucători români.
Şi casele de pariuri o văd că mare favorită pe Steaua şi îi dau o cotă pentru victorie de 1.50 în timp ce dinamoviştii au pentru victorie cote ce variază între 6. 50 şi 9. 00.
Derbyul va avea loc pe stadionul din Ghencea şi se va disputa cu casa închisă, motiv pentru care antrenorii celor două echipe speră să aibă parte de o atmosferă frumoasă care să fie lipsită de incidente violente.
Din vânzarea tichetelor de acces clubul Steaua va obţine aproximativ 200. 000 de euro.
În săptămâna premergătoare derbyului, conducerile celor două echipe s-au contrat în declaraţii, cel mai vehement fiind managerul steliştilor, Mihai Stoica care declara: “Dinamo nu are nici o şansă, suntem peste ei la toate capitolele. ”
Acestea sunt echipele probabile pentru meciul de diseară:
STEAUA: Tătăruşanu, Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici, Stanciu, Pintilii, Sânmărtean, Popa, Chipciu, Tănase.
DINAMO: Bălgrădean, Rus, Thicot, Grigore, S. Filip, Boubacar, Elton, Şerban, Matei, Tucudean, Rotariu.
Meciul se va disputa  la ora 21: 00 şi va fi transmis în direct de DigiSport 1.
Marius Ghencea

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here