Dacă te pregătești pentru nuntă, atunci și organismul tău trebuie pregătit. Cel mai probabil este să te identifici cu tipul viitoarei mirese care vrea să mai și dea câteva kilograme jos, dar să se alimenteze sănătos, așadar cea mai indicată soluție este dieta de detoxifiere. Va trebui, însă, să îți acorzi destul timp (trebuie să o începi cu o lună înaintea nunții) și să fii atât de strictă pe cât prevede programul.

Ziua 1 și ziua 2

Se consumă: fructe și legume câte vrei, carne de pește sau de pui (fiartă sau la grătar), un ou, o singură ceașcă de cafea neîndulcită (dar poți adaugă lapte), lapte, brânză, iaurt, cât mai multă apă (orice alt lichid este interzis).

Este interzis consumul de: zahăr, cartofi, orez, orice aliment care conține zahăr, pâine, făină, orice produs de patiserie sau fastfood, alimentele prăjite sau călite.

Ziua 3 și ziua 4

De acum vei începe să renunți încet, încet și la alte tipuri de alimente.

În aceste două zile va trebui să renunți și la ulei, unt, margarină, fructe oleaginoase (caju, alune, nuci). Carnea și legumele trebuie preparate la grătar sau fierte sau, în cazul legumelor, pot fi consumate în salate, însă fără niciun strop de ulei.

Consumă în continuare doar apă – cât mai multă (minimum 2 litri pe zi).

Continuarea articolului pe realitatea.net

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here