Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi de un tânăr sub privirile clienţilor. În timp ce victimele erau duse de urgenţă la spital, agresorul era căutat printre rafturile hipermarketului, unde se ascunsese. În cele din urmă a fost prins şi reţinut.

Scandalul de o violenţă extremă a pornit de la o şicană în trafic. Atacatorul nu a trecut cu vederea incidentul şi a vrut să se răzbune. La intrarea în hipermarket-ul Auchan din Vitan el a scos un cuţit şi i-a înjunghiat pe cei doi bărbaţi cu care se certase, sub privirile îngrozite ale celor aflaţi la cumpărături.

Potrivit România TV, agresorul a încercat să se facă nevăzut în mulţime, a intrat în magazin şi s-a ascuns printre rafturi. Paznicii supermarketului au avut însă spirit de observaţie şi au pornit în căutarea lui, dar în acelaşi timp au sunat la 112 şi mai multe echipaje de poliţie au sosit la faţa locului şi l-au prins pe atacator.

Bărbatul are 31 de ani şi este cunoscut cu antecedente penale. El este cunoscut în sectorul 3 al Capitalei ca fiind spărgător de locuinţe. El a fost dus la Secţia 11 de Poliţie din Capitală, iar la finalul audierilor s-a decis reţinerea lui.

Cei doi răniţi se află la spital, iar unul a suferit deja o intervenţie chirurgicală. Celălalt are răni grave în zona gâtului.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here