Jucătorul român Alexandru Maxim a trăit aseară o mare dezamăgire alături de echipa sa Vfb Stuttgart. Stuttgart a pierdut ieri în faţa celor de la Borussia Dortmund cu scorul de 2-3 deşi la un moment dat echipa românului conducea cu scorul de 2-0.

Stuttgart a inceput în forţă meciul cu Dortmund. Gentner încercat să-l surprindă pe Weidenfeller cu un călcâi de efect. Capitanul gazdelor n-a mai iertat în minutul noua. A punctat cu un şut plasat după o serie de gafe ale elevilor lui Jurgen Klopp.

Dortmund a dat semne de revenire la şuturile lui Lewandowski si Groskreutz, dar golul avea să cadă tot în poarta lui Weidenfeller. Ibrahima Traore a facut ce a vrut cu defensiva adversă  şi Harnik a îndeplinit o simplă formalitate. Era 2-0 pentru Stuttgart după mai puţin de douăzeci de minute.

Alexandru Maxim a fost trimis pe teren de Huub Stevens în minutul 59, dar tot oaspeţii au controlat jocul. Stuttgart a primit o dublă lovitură în minutul 67. Niedermeier l-a faultat în careu din postura de ultim apărător pe Lewandowski şi a fost eliminat. Reus a transformat impecabil penaltyul.

Dortmund a dat lovitura de graţie prin acelaşi Reus, care şi-a trecut în cont tripla. Stuttgart-Dortmund s-a terminat 2-3 si echipa lui Maxim ramane pe locul 16 in Bundesliga.

În acestă săptămână au existat zvonuri conform cărora daca Stuttgart va retrograda, Alexandru Maxim ar urma să se transfere la Herta Berlin.

Marius Ghencea

Distribuie:7010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here