Au fost împreună zece ani şi au avut o relaţie discretă, departe de ochii celor curioşi. Se pare că şi despărţirea a fost la fel, întrucât abia acum s-a aflat de ruptură, deşi ei s-au separat de câteva luni.

Este vorba de jurnalistul Robert Turcescu şi cântăreaţa Oana Sârbu. Cei doi au rămas  în relaţii amicale de dragul băiatului adoptat de artistă. Potrivit celor de la cancan.ro, la începutul anului trecut, după un deceniu de iubire, Oana Sârbu şi Robert Turcescu spuneau că au o relatie bazată pe iubire şi pe încredere.

Dar surse din anturajul celor doi au mărturisit că s-au separat deja de câteva luni, de la jumătatea anului trecut. Se pare că iubirea lor s-a stins puţin câte puţin, iar programul încărcat al jurnalistului a pus capac. Dar, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul băiatului adoptat de Oana Sârbu, Alex, în vârstă de cinci ani.

Vestea a fost confirmată şi de Turcescu. “Este adevarat, eu si Oana nu mai formam un cuplu de la jumatatea anului trecut”, a spus prezentatorul tv pentru sursa citată.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here