Gică Hagi nu a mai practicat meseria de antrenor în ultimii ani deoarece şi-a dedicat tot timpul academiei sale de fotbal de la Constanţa, dar se pare că “Regelui” i s-a făcut dor de antrenorat. Ultima echipă pe care Hagi a antrenat-o a fost Galatasaray Istanbul, în 2011.

Întrebat de posibilitatea de a antrena din nou, Hagi a răspuns:

“Totul este deschis. Plăcerea mea cea mai mare este aceea de a antrena. Din păcate, în ultimii doi-trei ani am fost implicat în acest proiect cu Academia, dar simt că vreau să reintru în joc, iar de la vară mă gândesc serios să vedem ce drum o să iau.În România voi antrena doar Viitorul, echipa mea”.

În această duminică are loc super derbyul Turciei dintre Galatasaray şi Fenerbahce, iar Gică Hagi este invitat special la acest meci.

“Faptul că m-au invitat la acest meci este un argument că am făcut şi eu ceva pentru ei. Sâmbătă voi ajunge la Istanbul, împreună cu întreaga familie, acolo unde mă voi întâlni cu vecinii, prietenii şi cunoscuţii mei de acolo. Vom mânca împreună şi la prânz şi seara la restaurante renumite, iar duminică voi fi la meci, la Galata – Fener”, a explicat Hagi.

Marius Ghencea 

 

Distribuie:0020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here