Diseară va avea loc derbyul Dinamo-Steaua, iar acest derby va fi ultimul pentru mulţi jucători dinamovişti. Ţucudean, Cosmin Matei, Dragoş Grigore şi Cristi Bălgrădean se pare că nu vor mai avea ocazia din sezonul viitor să mai joace în unicul derby din Liga 1.

Deşi echipa a avut un sezon peste aşteptări, oficialii dinamovişti sunt decişi să continue cu aducerea de fotbalişti tineri şi ieftini, preferând să-şi vândă în această vara cei mai buni jucători din acest sezon. Aproape o echipă întreagă urmează să se despartă de “haita” din  “Ştefan cel Mare”.

Sunt fotbaliştii cei mai importanţi ai clubului pe care şefii speră să ia bani mulţi, precum Bălgrădean (600.000 de euro), Dragoş Grigore (700.000 de euro), Thicot (400.000 de euro), Matei (2,5 milioane de euro). Sau jucători care nu mai sunt doriţi la clubul roş-alb: Cătălin Munteanu, Asanovici, Cioinac şi Thomas.

În perioada de mercato din vară vor fi şi două situaţii speciale în curtea celor de la Dinamo:  George Ţucudean se întoarce la Standard Liege, după împrumut, şi Marius Alexe, căruia îi expiră transferul temporar la Sassuolo, se va întoarce, dar şefii tot mai speră să-l cedeze în Serie A.

La derbyul de diseară, din Cupa României, dinamoviştii speră ca în tribune să fie peste 30.000 de suporteri, deşi în tur au pierdut cu scorul de 5-2 şi condiţiile meteorologice nu sunt foarte favorabile.

“Dacă vom avea mulţi suporteri lângă noi, este imposibil să nu marcăm. Ce pot să le transmit: batem, acum să vedem dacă ne şi calificăm! Aşa cum am primit trei goluri în 7 minute, poate se schimbă istoria joi seară şi marcăm noi într-un interval atât de scurt. Dacă vom da 3 goluri fără să primim, atunci vom fi egalii suporterilor noştri unici”, a comentat antrenorul lui Dinamo, Flavius  Stoican.

Marius Ghencea

Distribuie:3000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here