sursa: romaniatv.net

Nu cred că sunt singura persoană care s-a lovit de prostia, nesimțirea și aroganța taximetriștilor din București, dar cred cu tărie că sunt singura care ia atitudine. Aceste animale sălbatice încep să prindă tot mai mult tupeu și să aibă impresia că Bucureștiul cu toate străzile sale le aparține fără doar și poate. Pentru că deja nu mai suport, am decis să nu mai apelez la nicio companie de taxi până nu se schimbă situația!

Acum câteva săptămâni mă îndreptam către birou și, deși am fost precaută și am traversat regulamentar pe trecerea de pietoni, un taximetrist fără niciun Dumnezeu a fost doar la câțiva centimentri de a mă lovi. Probabil, așa cum s-a mai întâmplat, individul a fost deranjat de faptul că eu nu traversam în fugă respectiva trecere și că aveam TUPEUL să am o viteză de mers normală. Dacă nu aș fi fost atentă la el, sunt sigură că m-ar fi lovit și că mai apoi ar fi plecat în fugă ca un laș.

UNII TAXIMETRIȘTI ÎȘI AGRESEAZĂ VERBAL CLIENTELE

Într-o altă zi, un alt taximetrist a avut nesimțirea să se dea la mine și la prietena cu care eram în taxi, asta după ce a avut grijă să blocheze ușile și să INSISTE să ne ducă el până la destinație, dacă tot ne-am urcat în mașina lui. Ne-a pus o grămadă de întrebări indiscrete, cu tentă sexuală, ne-a făcut să ne simțim foarte stânjenite și ce a fost mai rău este că nu am avut posibilitatea de a coborî când doream noi. La final a avut tupeul de-a dreptul nesimțit să ne ceară ceva bani în plus pentru că “vremurile sunt grele“. Am telefonat companiei și l-am reclamat pe individ, dar mă îndoiesc profund că s-a rezolvat ceva.

TAXIMETRIȘTII FĂRĂ CEI 7 ANI DE ACASĂ SUNT CEI MAI RĂI

Aseară a avut loc un alt episod care m-a convins că pe taxiuri lucrează predominant doar DOBITOCI! Eram în mașină cu prietenul meu și de pe o arteră pricipală am făcut dreapta pe o străduță. Din fața noastră a venit un taxi care s-a apropiat foarte mult de noi și ne-a blocat trecerea. Am încercat să discutăm cu el și să ii explicăm că este imposibil să întoarcem pentru că pe artera principală era trafic destul de mare, dar individul a coborât cu o bâtă și a început să amenințe că ne sparge mașina dacă nu ne dăm din calea lui. Că ce, el e bărbat adevărat și nu se lasă în fața noastră. În spatele nostru deja era coadă și eu l-am anunțat pe geam că sun la 112, lucru care trebuie să îl fi speriat pentru că a dat mașina mai în spate, a făcut loc celorlalți să treacă iar prietenului meu i-a facu semn să coboare. Evident că asta nu s-a întâmplat.

TAXIMETRIȘTII SUNT DEJA RENUMIȚI PENTRU DIVERSE NEREGULI

sursa: 4tuning.ro

Deja ne fură pe față, conduc violent și provoacă accidente (chiar astăzi a avut loc un accident provocat de un taximetrist, accident care a implicat și o ambulanță), sunt nepoliticoși și de-a dreptul insuportabili. Cineva trebuie să aibă grijă de ei! Nu vreau să generalizez. Poate că am avut eu ghinionul să dau doar peste animale. Poate că undeva am greșit eu. Un lucru este cert: aveți grijă în ce mașină urcați, ÎNTOTDEAUNA chemați un taxi apelând firma de care aparține, iar dacă simțiți că sunteți pe cale să fiți înșelați amenințați că sunați le poliție. Asta sigur le va mai tăia cheful.

Voi ce experiențe neplăcute ați avut cu specimene ca cele de mai sus?

Distribuie:2130

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here