Uruguayul, cel mai mare consumator mondial de whisky pe cap de locuitor, dintre care 8 % au probleme cu alcoolul, promovează în baruri și discoteci o băutură inventată în țară și considerată antidotul perfect împotriva mahmurelii, informează sâmbătă agenția EFE, citată de realitatea.net.

Produsul, comercializat sub numele de Out Alcohol, promite eliminarea din sânge a alcoolului ingerat în decurs de cel mult două ore, scrie Agerpres.

‘Imediat ce produsul intră în contact cu sângele începe să elimine alcoolul, având în vedere că accelerează metabolismul și face să fie eliminat mai ușor prin urină’, a declarat pentru EFE,Tabaré Burgueńo, președintele firmei de îmbuteliere Serrana, responsabilă cu fabricarea băuturii Out Alcohol.

Formula ‘miraculoasă’ a acestui produs nu diferă mult de cea a oricărei băuturi răcoritoare: apă, zahăr, suc concentrat de lămâie, fructoză, benzoat și coloranți.

Burqueńo insistă, însă, că nu este vorba de ‘un produs care să păcălească etilometrul la controalele poliției practicate pe stradă, ci dorește să fie ‘prietenul’ tuturor celor care beau și care a doua zi nu vor să aibă capul greu.

Follow
Distribuie:2120

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here