Celebrul actor a făcut demersurile în urmă cu două luni, când și-a rugat prietenul avocat să rezolve toate formalitățile achiziționării unei vile situate lângă orașul Constanța. El și-a exprimat dorința ca proprietatea să aibă cel puțin 1.000 de metri pătrați de curte, iar amicul s-a ocupat întocmai de toate detaliile.

Se pare că Nicolas Cage urmează să se mute în România, cel puțin pentru o perioadă, și își va aduce și familia: soția lui, Alice Kim și băiețelul lor de 9 ani, pe nume Kal-El. Motivul pentru care starul american a luat această decizie este dorința acestuia de a-i arăta fiului său un alt mod de viață, complet diferit de cel cu care este obișnuit, scrie libertatea.ro. Actorul a fost impresionat de traiul încă primitiv al românilor din mediul rural, de faptul că nu există apă curentă în multe localități și a fost uimit că mai sunt oameni care locuiesc fără electricitate.

Cage se pare că nu este la prima ispravă în ceea ce privește reședința. El a declarat nu demult că a încercat să păşească pe urmele lui Bram Stoker. Cage a cumpărat cea mai bântuită casă din America pentru a-l inspira să scrie un roman de groază. Este vorba despre o reşedinţă din New Orleans, Louisiana, care a fost deţinută de Madame LaLaurie, cunoscută pentru că tortura şi ucidea sclavi. Unii dintre ei, cum este cazul lui Steven Segal sau Nicolas Cage, au revenit.

Legăturile lui Cage cu România sunt destul de strânse. Pe lângă cele două pelicule turnate în țara noastră, vizite la obiective turistice și un sejur la malul Mării Negre, de care s-a întrăgostit iremediabil, Cage are și o noră româncă: scenarista Danielle Cage. Acesta este căsătorită cu Weston (23 de ani), fiul actorului, și, anul trecut, a adus pe lume un băieţel sănătos, pe care l-a botezat Lucian Augustus Coppola Cage. “Lucian este un nume din România, pentru că eu sunt româncă, iar Augustus este numele bunicului lui Weston”, a declarat Danielle Cage în luna februarie.

 

AbonareDistribuie:0180

4 COMMENTS

  1. adica pe de o parte cumpara ditai vilocu cu cel putin 1000 m2 dar el vrea sa-l invete pe baiatu-sau un alt stil de viata. plm. lol. hahahahah. oameni cu prea multi bani si prea mult timp liber.Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here