Dacă aseară toată lumea fotbalului a vorbit despre evenimentul tragic de la Barcelona, unde fostul antrenor Tito Vilanova a murit, se pare că tot aseară a mai avut loc un alt eveniment de interes mondial.

Rămasă la începutul săptămânii fără antrenor, Manchester United şi-a asigurat din vară serviciile actualului selecţioner al Olandei,  Louis van Gaal. Până în vară  interimatul va fi asigurat de legenda “diavolilor”, Ryan Giggs.

Contractul  a fost semnat  în noaptea de vineri spre sâmbătă în oraşul portughez Algarve. van Gaal va avea un buget de transferuri de 100 de milioane de euro şi un salariu de peste 4 milioane de euro pe an.

Antrenorul olandez a declarat de mai multă vreme ca va pleca de la cârma selecţionatei batave după Campionatul Mondial din Brazilia şi că marea sa dorinţă e să antreneze în Premier League. Se pare că van Gaal a mai avut o ofertă din Premier League, fiind dorit de formaţia lui Vlad Chiricheş, Tottenham Londra.

În vârstă de 62 de ani, Louis van Gaal a mai antrenat echipele:Ajax Amsterdam, AZ Alkmaar, FC Barcelona şi Bayern Munchen.

 

 

Distribuie:12010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here