Compania Google susține filmele de la Oscar. Prin intermediul magazinului său online, Google Play, a realizat un spot de promovare a filmelor anului trecut, care va fi difuzat la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc duminică noaptea, la Los Angeles.

În fiecare an, Academia americană de film nominalizează nouă pelicule la categoria cel mai bun film. Aceste lungmetraje fac parte dintr-un grup de elită. Însă, este important să fie recunoscute şi cele câteva sute de filme care nu apar pe lista de nominalizări la premiile Oscar, informează people.com.

Astfel, Google Play – magazinul online al motorului de căutare Google – a realizat o reclamă care şi-a propus să celebreze magia celei de-a şapte arte, în ansamblul său. Clipul de promovare cuprinde imagini din filme diverse, de la “Vacanţă de primăvară/ Spring Breakers”, cu James Franco, până la “Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2″.

Clipul de promovare va fi difuzat, duminică noaptea, la ceremonia premiilor Oscar, potrivit people.com. Gala de decernare a premiilor Oscar 2014 va avea loc duminică, la Los Angeles

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here