Onlinereport vă oferă 4 pronosticuri pentru ziua de luni, ultima zi în care se desfășoară meciuri pentru etapa care a început vineri în toată Europa.

Corona Braşov-Concordia Chiajna=pauză sau final 2
-Concordia lui Ionuţ Chirilă a suferit două eşecuri usturătoare în primele două meciuri oficiale din 2014 disputate în faţă campioanei Steaua. Chiar şi aşa, Condordia rămâne favorită cu codaşa Ligii 1, Corona Braşov. Meciul va începe la ora 18:30 şi va fi transmis de DigiSport1.

SC Vaslui-Gaz Metan Mediaş=Vaslui marchează
-Gaz Metan a suferit o înfrângere în primul meci din 2014, un eşec pe terenul Timişoarei. Medieşenii au fost învinşi cu un gol venit în ultimele minute ale partidei, asta după ce ei au ratat două lovituri de la 11 metri. Tot etapa trecută Vasluiul a remizat pe terenul celor de la CFR şi a arătat că nu sunt în cea mai bună formă mai ales după pierderea lui Lucian Sânmărtean.

Arouca-Academica=pauză sau final x
-Un duel între două echipe din partea a doua a primei ligi portugheze, ne propune o cotă interesantă şi în acelaşi timp de jucat. Arouca este în acest moment pe locul 12 în timp ce Academica se poziţionează două locuri mai sus. Judecând după ultimele rezultate ale ambelor echipe, un meci egal ar fi rezultatul cel mai logic, tocmai de aceea pronosticul nostru e acesta: pauză sau final X.

Podbeskidzie -Pogon Szczecin=pauză sau final 2
-În acest meci se întâlnesc echipele de pe locul 6 (Pogon Szczecin) respectiv 15 (Podbeskidzie) din campionatul Poloniei. Pogon marchează foarte multe goluri, având un atac veritabil în timp ce Podbeskidzie încasează foarte multe goluri, de aceea pronosticul nostru e că Pogon va reuşi să câştige la pauză sau la final.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here