Cea mai mare companie producătoare de cosmetice din România s-a extins pe piața din Grecia, deschizând primul magazin cu produse Farmec, la Salonic.

Magazinul cu produse cosmetice românești a fost deschis de firma G2D SPC, partenerul din Grecia al Farmec.

Punctul de vânzare din Grecia a fost deschis după modelul celui din Cluj-Napoca, iar producătorul român intenționează să deschidă unităţi şi în alte localităţi elene.

“Produsele Farmec sunt populare în rândul consumatorilor greci, iar Salonic este cel de-al doilea oraş ca mărime din Grecia, un centru universitar important şi fosta capitală europeană a culturii din 2007. Acestea sunt argumente valoroase care ne-au determinat să alegem oraşul Salonic pentru a găzdui primul magazin de produse exclusiv Farmec din exteriorul României”, a declarat directorul general al Farmec, Mircea Turdean, citat de mediafax.ro. 

În magazinul deschis la Salonic, se vând mărcile de cosmetice ale producătorului Farmec, Gerovital şi Aslavital. Produsele Farmec sunt prezente pe piaţa elenă şi în SPA-urile anumitor hoteluri.

Pe lângă extinderea cu un magazin propriu în Grecia, produsele companiei Farmec ajung  în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia şi Canada.

Distribuie:62000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here