Un director de școală din Bavaria a fost nevoit să ceară elevelor să-și acopere brațele și picioarele, pentru propria lor protecție față de sirienii “refugiați” în zonă.

Într-o scrisoare trimisă părinților, Martin Thalhammer, șeful Wilhelm-Diess-Gymnasium din orașul Pocking, Bavaria, cu o populatie de eleve în jurul a 15.000 solicită ca fetele să se abțină de la a purta “haine revelatoare”, deoarece “cazarea refugiaților”, respectiv sute de sirieni, s-a realizat lângă sala de sport la școlii, relatează New Observer.

În scrisoarea liceului Wilhelm-Diess-Gymnasium, directorul a avertizat elevele că sala de sport a școlii lui a fost închisă iar orele de Educație Fizică se mută la o școală primară din vecinătate.

“Cetățenii sirieni sunt în principal musulmani și vorbesc araba. Refugiații sunt marcați de propria lor cultură. Deoarece școala noastră este chiar lângă locul în care aceștia locuiesc, fetele ar trebui să poarte haine decente. Apariția cu topuri sau bluze fără mâneci, pantaloni scurți sau fuste mini ar putea duce la neînțelegeri. ”

„Neînțelegerile, la care se referă scrisoarea sunt, desigur, atacuri sexuale asupra fetelor albe, așa cum s-a întâmplat peste tot în cazul în care bărbații din lumea a treia au descins în Comunitățile Europene”, mai scrie New Observer.

De exemplu, în Suedia, numărul de violuri a crescut atat de dramatic că națiunea a fost clasificată oficial ca și “Capitala Occidentală a violului” și acum se află pe locul doi pe lista țărilor privind cazurile de viol, fiind depășită doar de Lesotho în Africa de Sud, scrie curentul.info.

Directorul a informat părinții și despre măsurile suplimentare de securitate.

“Pentru refugiați, accesul la grădinile școlare și clădiri este strict interzis. Numărul cadrelor didactice care supraveghează în timpul pauzelor a crescut “, a scris el.

Incredibil, Thalhammer apoi a continuat: elevii să se abțină de la a se “încrunta în direcția refugiaților sau de a le face fotografii” și a încheiat cu “Remarcile depreciative sau rasiale nu pot fi tolerate în nici un fel.”

Potrivit Die Welt, scrisoarea lui Thalhammer “nu a fost primită favorabil de către unii părinți, dar un politician local a spus că mutarea a fost ” absolut necesară”.

“Când adolescenții musulmani merg la piscine sunt copleșiți când văd fete in bikini”, a mai spus el.

„Acești băieți provin dintr-o cultură astfel încât dacă văd piele de femeie se încruntă și astfel deranjează fetele noastre fără să realizeze. Evident asta ne îngrijorează” a mai spus politicianul.

 

Articol redactat de Michaela Maria

loading…

Abonare
Distribuie:955030

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here