Rețeaua de socializare care îți face temele e disponibilă și în limba Română

Home > Rețeaua de socializare care îți face temele e disponibilă și în limba Română

Pornind de la faptul ca tinerii invața mai repede online, polonezii de la Brainly au inventat o retea de socializare care te ajuta la examene. Rețeaua de socializare vrea sa faca invatatul la fel de interesant precum statul pe Facebook sau jocurile pe calculator.

Obiectivul Brainly e simplu: foloseste conceptul de gamification pentru a transforma invatatul dintr-o povara intr-un proces distractiv. Utilizatorii pot pune intrebari daca nu se descurca cu temele de acasa sau inainte de teze si examene, pot primi ajutor de la altii care se pricep mai bine la un anumit subiect, sau ii pot ajuta pe altii la randul lor.

La fel ca in orice joc pe calculator, cu cat esti mai activ si ajuti pe mai multi, cu atat primesti mai multe puncte si premii, pe care le poti folosi apoi pentru a primi ajutor la propriile tale teme. Ca si pe Facebook, Brainly iti permite sa adaugi prieteni si sa stai de vorba cu ei.

Daca-ti faci griji pentru calitatea raspunsurilor primite, le poti verifica cu ajutorul unuia din cei 300 de voluntari care monitorizeaza acuratetea informatiilor. Moderatorii pot fi atat elevi sau studenti, cati si profesori, specialisti sau chiar doctoranzi. “Unii dintre profesorii care monitorizeaza activitatea au iesit la pensie, dar nu se pot desparti de scoala. Acestia nu pot da insa note”, spune seful Brainly, Michał Borkowski.

Brainly a atins pana acum 22 de milioane de utilizatori si e disponibila in 30 de tari si 6 limbi diferite. In 2014, dezvoltatorii Brainly vor sa extinda reteaua cu 13 versiuni noi, scrie yoda.ro

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here