Paula Seling şi Ovi au concurat, joi, pentru un loc în Marea Finală Eurovision ce are loc pe 10 mai. Reprezentanţii României au făcut un spectacol incendiar pe scena de la Copenhaga, show-ul fiind o reuşită de la A la Z.

 În total, 15 cântece s-au întrecut întrece pentru cele 10 locuri din finala de sâmbătă. Ţările care au concurat în Semifinala a doua sunt, în ordinea intrării în competiţie: 1. Malta: ‘Coming Home’ de Firelight, 2.Israel: ‘Same Heart’ de Mei Finegold, 3.Norvegia: ‘Silent Storm’ de Carl Espen, 4.Georgia: ‘Three Minutes To Earth’ de The Shin şi Mariko, 5.Polonia: ‘My S³owianie – We Are Slavic’ de Donatan şi Cleo, 6.Austria: ‘Rise Like A Phoenix’ de Conchita Wurst, 7.Lituania: ‘Attention’ de Vilija Mataèiunaite, 8. Finlanda: ‘Something Better’ de Softengine, 9. Irlanda: ‘Heartbeat’ de Can-Linn feat Kasey Smith,10. Belarus: ‘Cheesecake’ de Teo, 11.Macedonia: ‘To The Sky’ de Tijana, 12. Elveţia: ‘Hunter Of Stars’ de Sebalter, 13.Grecia: ‘Rise Up’ de Freaky Fortune feat Riskykidd, 14.Slovenia: ‘Round And Round’ de Tinkara Kovaè, 15. România: ‘Miracle’ de Paula Seling şi Ovi.

Notele juriilor din 18 ţări au fost acordate miercuri seară, când a avut loc ultima repetiţie dinaintea semifinalei. Joi, în ultimele 15 minute ale spectacolului ce va fi transmis live, este rândul publicului să îşi voteze favoriţii. În evaluarea Eurovision, votul publicului şi votul juriului de specialitate contează în egală măsură. Cei care doresc să se exprime în acest sens pot vota prin sms, telefon sau cu ajutorul aplicaţiei speciale Eurovision.

“Repetiţia generală cu notarea juriului a mers bine: partea audio, cea importantă în seara respectivă, a fost cum ne-am dorit. Din păcate, la efecte şi decupaj, am avut surprize care ne-au făcut să ne întrebăm de ce nu am fost lăsaţi să aplicăm metoda noastră de la selecţia naţională de proiecţie a hologramei. Sperăm ca şi impactul vizual să fie cel puţin la fel de bun cum ni s-a promis. Trebuie să fie un moment miraculos”, declara Paula Seling, cu câteva ore înainte de intrarea în semifinală.
Ovi este optimist în privinţa celei de-a doua participări a României la Eurovision în actuala formulă: “După 10 luni de muncă intensă, a venit şi ziua în care vom cânta şi prezenta piesa noastră, Miracle, pe scena din Copenhaga. Suntem pregătiţi, suntem entuziaşti şi gata să arătăm Europei că suntem un duet care are experienţă de scenă şi nu am revenit în competiţia Eurovision de anul acesta doar să mai bifăm o apariţie în acest concurs. Ne dorim chiar să scriem istorie pentru România”.

Paula Seling şi Ovi trec prin emoţii mari joi seară, când vor cânta în a doua semifinală a concursului Eurovision 2014. Cei doi artişti români s-au descurcat bine la repetiţia cu costume de miercuri seară, când juriul i-a notat deja pe concurenţi, iar joi trebuie să reuşească să impresioneze publicul telespectator, care va vota pentru cei pe care vrea să îi revadă în FINALA EUROVISION, de sâmbătă, 10 mai.

 A doua semifinală a Eurovision 2014 are loc joi seară, la ora 22.00, şi va putea fi urmărită pe TVR1, TVR HD, TVR Internaţional si online, pe www.tvrplus.ro.

Pentru Paula Seling şi Ovi, care intră ultimii în concurs, cu piesa Miracle, nu vor putea vota decât românii aflaţi în Anglia, Germania, Italia, Austria, Macedonia, Belarus, Irlanda, Slovenia, Finlanda, Georgia, Grecia, Israel, Lituania, Malta, Norvegia, Polonia si Elvetia, întrucât regulamentul interzice ca un artist să poată fi votat din ţara pe care o reprezintă. Cei care isi doresc sa-i voteze pe Paula & Ovi trebuie sa urmarească show-ul la postul public de televiziune din tara in care se afla si sa sune la numerele de telefon care vor fi afisate pe ecran.

Distribuie:0010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here