Pe Serban Huidu il stii de la televizor, insa putini sunt cei care stiu ca, pe langa Vlad, Serban mai are un frate vitreg, in varsta de 25 de ani, care ii calca pe urme.

Serban Huidu, se numara printre persoanele publice cu state vechi. De mai bine de un deceniu, el se numara printre cei mai indragiti oameni de televiziune, devenind celebru in calitate de realizator si moderator al emisiunii “Cronica Carcotasilor”(Prima TV), alaturi de Mihai Gainusa. In tot acest timp,Serban Huidu a incercat sa isi tina familia departe de viata publica.

Tocmai de aceea, putini sunt cei care stiu ca Vlad Huidu nu este singurul frate al prezentatorului TV. Serban mai are un frate, rezultat din casatoria tatalui sau,Florin, cu o alta femeie. Baiatul se numeste Matei,are 25 de ani, si a studiat muzica si actoria.

Desi il vedem de ani buni pe micile ecrane, pustiul nu a incercat niciodata sa se promoveze pe spatele celebrului sau frate.

Fiul Mirelei si al omului de afaceri Florin Huidu, tatăl lui Șerban Huidu, cocheteaza cu actoria de ani buni. Absolvent al liceului “Dinu Lipatti” din Capitala, Matei a avut un rol principal in telenovela “Iubiri Secrete”(Prima TV), dar si in multe reclame TV. De altfel,el este inscris la diferite firme de casting, numarandu-se printre cei mai solicitati actori.

Fratele lui Serban Huidu cocheteaza si cu muzica si a studiat diverse instrumente: “Matei este un actor foarte bun, un baiat linistit,serios,punctual. Are succes pentru ca este responsabil si isi face treaba cu mult drag”, a declarat unul dintre profesorii lui Matei, pentru CANCAN.ro. Fratele lui Serban are lipici si la fete, iesind in evidenta prin vestimentatie, dar si prin faptul ca are mult umor si este sufletul petrecerilor.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

  1. Castig rapid si demonstrat! Pot sa-ti arat imediat cum poti sa-ti rotunjesti veniturile, cu o activitate deosebit de simpla. Pachetul de instructiuni este pregatit si te asteapta sa le aplici. Aceasta este o oferta speciala, exclusiv pentru cei hotarati si seriosi! Cereti acum mai multe detalii la email:[email protected] Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here