Zvonurile conform cărora atacantul dinamovist George Ţucudean ar putea ajunge la marea rivală Steaua, au provocat evenimente tensionate la clubul din Ştefan cel Mare. Situaţia devine şi mai tensionată, mai ales că Ionuţ Negoiţă încearcă să eficientizeze Dinamo şi taie din ce în ce mai mult din banii alocați pentru echipă. Situația enervează jucătorii, care sunt puși în situații penibile de acționar.

Asimilat ca un mare dinamovist, atacantul lui Stoican are motive serioase să ia în calcul o mutare în Ghencea. Ultimul este de-a dreptul hilar pentru o echipă de fotbal: mâncarea servită la Săftica. Un episod petrecut la o zi după derby-ul din Cupa României cu Steaua este elocvent. Aflaţi în cantonament înaintea partidei cu Petrolul, “câinii” serveau cina. Meniul: friptură de vită cu garnitură. Aspectul: jalnic. Gustul: inexistent. Textura: “talpă de bocanc de război”.

Deşi este cunoscut ca un om calm şi la locul lui, Ţucudean nu a mai suportat umilinţa, a luat farfuria şi a făcut-o ţăndări de perete. Asta e bătaie de joc. Ne luaţi la mişto? Mâncarea asta nu se serveşte nici la cantină. Şi la azilele de bătrâni se mănâncă mai bine! Ăia la Steaua au şapte feluri de mâncare. Şi mâncare bună, nu talpă de pantof. Vreţi să batem Steaua, să facem performanţă şi nici mâncare bună nu ne daţi?”, a ţipat revoltat atacantul.

Pentru a aplana conflictul cât mai rapid, Flavius Stoican a intervenit, l-a calmat pe Ţucudean, iar apoi şi-a anunţat fotbaliştii că nu vor mai fi reţinuţi în cantonament în acea seară.

În momentul scandalului, în interiorul cantonamentului erau şi Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache, patronul şi preşedintele executiv al lui Dinamo. Aceştia au acţionat foarte prompt şi au hotărât să…plece acasă.

Marius Ghencea

Distribuie:11220

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here