Pe “Varul” din reclame il stie toata tara de la televizor, dar uite-l gol pusca, in timp ce o femeie celebra ii mangaie zonele intime!
Serban Pavlu, actorul ce apare in celebrele reclame in care il interpreteaza pe “Varul”, a fost protagonistul unei scene erotice, alaturi de Dorina Chiriac, fosta iubita a lui Florin Piersic jr.

Actorul Serban Pavlu s-a remarcat in filme ca “Moartea Domnului Lazaraescu”, “Nunta muta”, “Sunt o baba comunista” sau “Cainele japonez”, in colaborarile sale de la TV cu Mihai Bendeac, dar si in reclamele recente in care este personajul intitulat “Varul”. In 2004, cand nu era atat de cunoscut, Pavlu a jucat in “Niki Ardelean, colonel in rezerva”, sotia sa din film fiind Dorina Chiriac, la acea vreme iubita lui Florin Piersic jr., caruia i-a daruit o fetita. Intr-una dintre scene, Pavlu si Dorina stau goi in pat si au un dialog halucinant despre parul pubian al femeii:Si nu te mai cheli asa, uita-te si tu ce fata are!”, spune Pavlu.

De ce, e mai igienic!”, raspunde Dorina, iar barbatul ii reproseaza, uitandu-se la penis: “Pai atunci rade-te in fiecare zi, uita-te ce mi-ai facut! Pune si tu mama sa vezi cum inteapa, cum nu-i de la tine? Uita-te de-aici, de la tepii astia. Rade-te si tu in fiecare zi sau macar lasa-i sa creasca mai mult!”.

 

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here