Maşina pe care o conducea Mircea Timiş s-a făcut bucaţi, tânărul decedând pe loc

Un roman de 24 de ani a murit pe loc, într-un tragic accident rutier, provocat din cauza vitezei. Mircea Timiş era pasionat de maşina sa, un automobil marca BMW 530 şi iubea viteza. Din păcate, această combinaţie i-a adus sfârşitul, tragic şi prematur.

Tănărul era rezident  în localitatea italiană Ramon di Loria, în provinicia Treviso, din nordul Italiei. Ieri s-a întâlnit cu un prieten şi s-au gândit să se întreacă pe strada care ducea către Castello di Godego. Mircea a apăsat pedala acceleraţiei până la blană, gonind pe stradă cu o viteză năucitoare. A fost nevoie de o singură secundă, cea fatală, ca şoferul să piardă controlulvolanului şi bolidul a început să şerpuiască stânga-dreapta pe stradă şi s-a înfipt într-un copac de pe margine.

Chemaţi la faţa locului, medicii şi pompierii s-au îngrozit. Impactul fusese atât de nimicitor, încât automobilul s-a făcut bucăţi. Mototul a zburat în aer, iar caroseria s-a strivit ca şi cum ar fi fost o coajă de ou.

În mormanul de fiare, salvatorii nu au mai putut decât să recupereze trupul neînsufleţit al tânărului.

 Este unul dintre cele mai grave accidente petrecute în zonă. Mircea se îndrepta către Castello di Godego, unde, la un bar, îl aştepta logodnica. Din păcate, viteza excesivă, poate teribilismul şi dorinţa de a struni caii-putere ai bolidului pe care îl conducea, au fost fatale pentru tânărul român de 24 de ani, ne relateaza ro.blastingnews.com

Într-o postare de pe pagina sa de facebook, Mircea, originar din localitatea maramureşeană Bocşa, apare pe o bicicletă. Cunoscându-i pasiunea pentru viteză, prietenii i-au comentat: “Nu putem crede că te vedem pe bicicletă”. Mircea le-a răspuns: “Mă mai gândesc şi la sănătate”.

Ieri, drumul lui Mircea s-a sfârşit definitiv. A ales să părăsească lumea cu vitezănebună. Prietenii sunt şocaţi şi nu au cuvinte să îşi exprime durerea. Din păcate, strada reală este plină de capcane, chiar şi pentru şoferi experimentaţi. Iar ieri, la miezul zilei, strada şi-a cerut din nou tributul. A trebuit să plătească Mircea Timiş. Cu preţul propriei vieţi. Gândiţi-vă aşadar că la volan, nu se poate da restart, ca într-un joc.

Pe Mircea,  logodnica îl aştepta într-un bar. El a ales viteza. Ucigătoare. Dumnezeu să îl ierte!

 

Articol redactat de Vlad Alexandru

loading…

Abonare
Distribuie:0000

1 COMMENT

  1. Bemveu conduc doar Ti GANII! La mecla care o are este TI gan ciorditor. Sa ma pis pe barba lui ! Voteaza acest comentariu: 0  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here