Vine primăvara. ANM dă vești excelente


Dupa zile intregi de cer acoperit, ploi si vant puternic, cerul se limpezeste si soarele isi face aparitia. Se incalzeste usor, maximele la amiaza apropiindu-se de mediile climatologice.


Cu toate astea, in sud-estul tarii cerul va ramane variabil, iar in regiuni din jumatatea de est a tarii vantul va cunoaste intensificari, atingand, pe arii restranse, chiar si 50 km/h. informeaza ANM.

La Arad si Timisoara vor fi 13 grade Celsius, la Satu Mare 15 grade, la Cluj Napoca 12 grade, la Craiova 11 grade, la Brasov 10 grade, la Giurgiu 12 grade, la Constanta 10 grade, la Galati 12 grade, la Iasi 14 grade, iar la Suceava 12 grade Celsius.

Si in Capitala vremea se incalzeste treptat pe parcursul acestei saptamani. Marti, norii se risipesc, vantul se domoleste, iar la amiaza maximele ating 12 grade Celsius.

Zilele urmatoare continua in aceeasi directie, asa ca primavara se instaleaza confortabil. Soarele straluceste din ce in ce mai puternic, norii se imputineaza, iar vineri mercurul termometrelor va inregistra valori pe care le intalnim, de obicei, la sfarsitul lunii martie.

Distribuie:2020


Leave a Reply

Your email address will not be published.