Aplicaţia cu care poţi trimite MESAJE PERSONALIZATE prietenilor de Crăciun

Home > Aplicaţia cu care poţi trimite MESAJE PERSONALIZATE prietenilor de Crăciun

Pana la Craciun, a mai ramas putin si toata lumea se intreaba daca e pe lista de copii cuminti a mosului. Aici gasesti mesaje si urari de Craciun, personalizate, si afli daca ai fost sau nu cuminte

Mesajele si urarile de Craciun sunt de cele mai multe ori texte standard, care sunt uitate la cateva secunde dupa ce au fost primite sau trimise. Anul acesta, e timpul sa schimbam placa si sa oferim mesaje si urari de Craciun un pic mai altfel.

Cele mai frumoase texte si urari de sarbatori vin de la insusi mos Craciun, de la Polul Nord, care ii cunoaste bine pe cei carora le pregateste cadouri. Mosul are un registru cu copiii cuminti si ii stie pe fiecare in parte.

Poti alege sa construiesti un mesaj personalizat, in care sa ii atragi atentia persoanei respective ca sta prea mult la calculator, ca injura prea mult la volan, conduce prea repede, nu ii sta deloc bine cu barba, s-a cam ingrasat. Mosul va tine minte si va livra in casuta postala a persoanei respective toate temerile si problemele tale in mesajul sau urarea de Craciun. Felicitarea de sarbatori poate fi trimisa de prieteni sau de cineva din familie.

Serviciul functioneaza si pentru copii, iar mosul le va spune daca au fost sau nu cuminti, daca au invatat suficient la scoala si daca ii asculta pe parinti sau nu. Apoi, le spune daca merita sau nu cadoul pe care si-l doresc.

La un moment dat, in aplicatie vi se cere sa incarcati o poza sau sa alegeti una de pe Facebook, pentru ca actiunea voastra sa fie credibila.

Gasiti aplicatia online, dar si in App Store si Google Play!

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here