Becali va rămâne paralizat. Mâine se judecă cererea sa de întrerupere a pedepsei

Home > Becali va rămâne paralizat. Mâine se judecă cererea sa de întrerupere a pedepsei

Starea de sănătate a lui Gigi Becali s-a agravat, iar raportul medical precizează că pacientul “necesită consult neurochirurgical”. Gigi Becali a făcut un RMN pe data de 10 ianuarie 2014 care i-a stabilit diagnosticul de hernie de disc.

După ce Gigi Becali a început să acuze agravarea problemelor de sănătate, un RMN a relevat o hernie de disc care îi provoca dureri mari de spate. Potrivit Raportului Medical din data de 10 ianuarie 2014, pacientul “necesită consult neurochirurgical”.

Prof. Dr. Alexandru Vlad Ciurea, Şef Sectie Neurochirurgie în cadrul Spitalului Sanador, a confirmat pentru România TV gravitatea bolii lui Gigi Becali şi faptul că acesta ar necesita o operaţie. Mai mult, Dr. Alexandru Vlad Ciurea a declarat că Gigi Becali “riscă să rămână paralizat”.

Raportul Medical cu numărul 478001 arată că George Becali are “hernie de disc circumferenţială C5-C6 ce comprimă cordonul medular, îngustează foramenele de conjugare, reduce grăsimea periradiculara şi comprimă rădăcinile C6 intraforamenal”.

Tribunalul Constanţa a admis cererea avocaţilor lui Gigi Becali ca solicitarea acestuia de întrerupere a pedepsei, pe motiv de boală, să fie judecată mai devreme. Potrivit România TV, termenul iniţial, de 29 ianuarie, a fost devansat cu 9 zile, cererea lui Gigi Becali urmând să fie judecată luni, 20 ianuarie.

În momentul în care Gigi Becali a început să acuze agravarea problemelor de sănătate el a făcut o cerere de întrerupere a pedepsei, la Tribunalul Constanţa. Această cerere trebuia să se judece pe data de 29 ianuarie, dar avocatul său a cerut urgentarea judecării ei, din cauza stării în care se află patronul Stelei. Solicitarea a fost admisă, astfel că ea se va judeca mâine, 20 ianuarie, la Tribunalul Constanţa.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here