Nu doar sistemul digestiv are nevoie de detoxifiere, ci şi ficatul, având în vedere că este unul dintre cele mai solicitate organe ale corpului. Cum sănătatea organismului depinde în mare parte de o bună funcţionare a lui, este necesar să urmezi din când în când o cură de detoxifiere. Ştiai că cea mai simplă şi cea mai bună soluţie este uleiul de măsline cu lămâie? Citeşte care sunt beneficiile acestui amestec-minune şi cum poate fi administrat!

Atât uleiul de măsline, cât şi sucul de lămâie sunt două ingrediente ce oferă numeroase beneficii organismului, însă administrate împreună sunt şi mai puternice.

Uleiul de măsline cu lămâie curăţă ficatul şi vezica biliară de toxine într-o perioadă de timp scurtă. Încă din primele zile te vei simţi mai energic şi te vei putea concentra mai bine la activităţile de zi cu zi. De asemenea, dacă ai probleme cu constipaţia, acest amestec te va ajuta să obţii un echilibru interior. Cum vei reuşi să elimini toate resturile din intestinul gros, uleiul de măsline cu lămâie poate fi un inamic al cancerului de colon.

Dacă acest tratament naturist ţi-a atras atenţia şi vrei să îl urmezi, citeşte în continuare de ce anume trebuie să ţii cont. În primul rând, trebuie să ştii că nu trebuiesă consumi acest amestec în cantităţi mari, altfel îţi poate provoca probleme de natură digestivă. Şi în al doilea rând, nu îl urma mai puţin de o săptămâna. Pentru rezultate cât mai bune este indicat să administrezi uleiul de măsline cu lămâie timp de 3-4 săptămâni.

Ingrediente: un pahar de apă călduţă, o lingură de ulei de măsline extravirgin, sucul de la o lămâie (proaspăt stors), o linguriţă de miere (opţional, pentru îmbunătăţirea gustului).

Amestecă toate ingredientele şi adaugă miere la final dacă nu îţi place gustul lichidului. Bea-l dimineaţa, pe stomacul gol, pentru a avea rezultate cât mai bune. Varianta simplă, dar mai eficientă, a acestui remediu naturist este să amesteci o lingură de ulei de măsline cu o lingură de zeamă de lămâie, însă combinaţia nu are un gust uşor de agreat, aşa că poţi să apelezi la prima. În plus, ar trebui să urmezi şi o dietă pentru ficat din care nu ar trebui să lipsească lămâile, bineînţeles, grepfruitul, merele, broccoli, usturoiul, iaurtul, spanacul, rucola, salata verde, fulgii de ovăz şi turmericul.

Uleiul de măsline cu lămâie este remediul de care ai nevoie pentru detoxifierea organismului. Urmează tratamentul pe perioada indicată mai sus şi vei putea să te bucuri de toate beneficiile lui.

AbonareDistribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here