Infidelitatea, considerata in general element declansator al destramarii unui cuplu, cotat cu 60% ca pondere in acest sens, este in acelasi timp cauza principala a divortului, potrivit specialistului in sexologie Gerard Leleu.

Totusi, in cartea sa “Amours Toujours!”, Leleu subliniaza ca la anumite cupluri infidelitatea poate face mai mult bine decat rau.

Iata cele patru caracteristici pozitive ale infidelitatii, conform sexologului citat de Medisite.

Infidelitatea readuce zambetul in casa: “Placerea ca este iubit si iubeste face ca infidelul sa fie intr-o dispozitie buna. Daca pana atunci era morocanos, ba chiar rautacios, dintr-o data devine placut si prietenos”, remarca specialistul.

Cel care insala evalueaza prin comparatie: Avand o relatie in afara cuplului in care nu investeste sentimente, infidelul reuseste sa faca comparatie si ajunge la concluzia ca “pana la urma acasa este mult mai bine”.

Persoana care are o relatie extraconjugaladescopera lucruri noi: “Fanteziile erotice (tabupana atunci) pe care le-a descoperit dincolo de cuplu sunt aduse de catre infidel in cuplul oficial si astfel un vant nou de voluptati se abate in patul conjugal”, adauga Gerard Leleu.

Infidelul este iubit din nou: “Partenerul inselat isi reinnoieste sentimentele de dragoste si dorintapentru infidel se reaprinde”, explica sexologul francez.

Abonare
Distribuie:4000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here