După ce în trecut au mai fost contre între cei doi şi la un moment dat păreau că s-au împăcat, iată că între antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf şi selecţionerul României, Victor Piţurcă a izbucnit un nou scandal.

Principalul motiv pentru care cei doi s-au certat sunt declaraţiile lui Reghe de dinaintea meciului amical dintre naţionala lui Piţi si argentinienii lui Messi dar  şi  declaraţiile lui Reghe la adresa rivalilor de la Dinamo.
Piţurcă a răbufnit şi a declarat:
“Jignirile vin numai din partea Stelei, e foarte urît, nu se vorbeşte aşa la adresa unui rival, nu e normal să-l persiflezi, chiar dacă esti cel mai mare antrenor. Trebuie să fii civilizat, să dai declaraţii normale. Trebuie să ne respectăm. Că uite unde s-a ajuns! Nu văd normal ca un impresar care are soţul antrenor să ia jucători de la rivale. Asta trebuie pus la punct civilizat, prin regulamente.
Reghecampf mi-a adus nişte acuze care l-au dus pe el în derizoriu, spunea că vin jucătorii nepregătiţi, graşi, de fapt aşa erau de la el! La naţională avem un program, o alimentaţie. Era vorba de cateva zile, cum să te îngraşi în cîteva zile?
Trebuie să terminăm cu acest vocabular suburban, nimeni nu e imbatabil. Reghe e antrenor de cîţiva ani şi vorbeşte de naţională. Poate o va antrena vreodată, să vadă nivelul, nu joci cu Cluj sau mai ştiu eu cine.
LPF şi FRF să sesizeze comisiile, să se ia măsuri cînd un antrenor se bagă în problemele selecţionerului! Mă învaţă el pe mine?!”
Cel mai probabil, după acest atac al lui Piţurcă, Reghecampf va avea şi el răspuns pe măsură.

Distribuie:2000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here