În această saptămână, onlinereport a dezvăluit ca fostul antrenor al lui Dinamo, Gheorghe Mulţescu a avut o întâlnire cu acţionarul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă. Deşi în acel moment se specula că Mulţescu va reveni la Dinamo, motivul întâlnirii a fost altul.

Mulţescu, fostul antrenor al lui Dinamo, este secretarul-general al unuia dintre cele mai mari fan cluburi Barcelona din ţară, a avut ecouri până în birourile şefilor din “Groapă”. Ionuţ Negoiţă are în plan, de ceva timp, să semneze un parteneriat cu formaţia lui Messi, Iniesta şi Neymar, iar patronul “câinilor” doreşte ca mediatorul acestui proiect să fie Gheorghe Mulţescu. Mai mult, fostul tehnician al lui Dinamo ar uma să coordoneze proiectul.

Conform planului organizat de șefii “câinilor” sunt șanse foarte mari ca gigantul catalan să trimită, dacă se ajunge la o înţelegere, jucători tineri, de mare viitor, la echipa din “Groapă”. “Este un parteneriat realizabil. Dinamo este un brand, iar spaniolilor le convine să-şi crească tinerii la o echipă care participă în competiţii europene. De asemenea, noi am avea un avantaj în faţa adversarelor prin jucătorii talentaţi pe care îi avem. Neexperimentaţi, dar jucători tineri şi cu calităţi excepţionale”, au dezvăluit surse din cadrul clubului dinamovist.

Chestionat pe tema parteneriatului dintre Barcelona şi Dinamo, Gheorghe Mulţescu a confirmat informaţia. “Am discutat mai multe probleme cu domnul Ionuţ Negoiţă. Crearea unui nou centru de juniori şi un parteneriat cu o echipă puternică au fost două dintre subiecte, dar nu este momentul să ofer mai multe detalii. De asemenea, mi-a cerut revanşa la tenis de câmp, primele meciuri le-a pierdut în faţa mea”, a comentat Gheorghe Mulţescu.

Marius Ghencea

Distribuie:15040

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here