O elevă de 16 ani din Constanţa a fost luată cu forţa de pe stradă şi după într-un apartament unde a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu doi bărbaţi. Tânăra din localitatea constănţeană Ovidiu a mers, duminică, la Poliţie şi a depus o plângere, spunând că a fost violată, potrivit Mediafax.

Ea le-a povestit anchetatorilor că, în jurul orei 03.00, a ieşit din curtea casei în care locuieşte pentru a merge la un magazin alimentar cu program non-stop, iar pe stradă a fost abordată de o cunoştinţă, un bărbat de 38 de ani, şi urcată cu forţa într-un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani. Ulterior, ea a fost dusă la domiciliul primului bărbat, unde ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu cei doi.

Poliţiştii au început imediat cercetările, adolescenta fiind dusă la Serviciul de Medicină Legală.

Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa şi s-au solicitat autorizaţii de percheziţie la locuinţele celor doi. Ulterior, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru viol, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here