Steaua este în proporție de 99% campioana României și deja își pregătește lotul cu care va ataca în sezonul viitor calificarea în grupele Champions League dar și campionatul.

Dacă la capitolul sosiri doar venirea lui Alin Toșca de la Viitorul este sigură, la capitolul plecări, steliștii stau mai bine. În mod sigur Tătărușanu va pleca deoarece îi expiră contractul dar și un alt portar care nu a prins deloc echipa, Martin Bogatinov. Se pare că acestora li se va adăuga și fundașul dreapta macedonean, Daniel Georgievski, caruia îi expiră contractul și până în acest moment nu i-a fost făcută o ofertă de prelungire a actualei înțelegeri.

Fundaşului macedonean îi expiră contractul în vară, după doi ani petrecuţi la gruparea din Ghencea. Titular incontestabil în sezonul trecut, fotbalistul în vârstă de 26 de ani a pierdut prima echipă în partea a doua a actualei stagiuni, în dauna lui Fernando Varela.

Macedoneanul are în acest moment oferte din Anglia, Rusia, Belgia şi Grecia şi este tentat să dea curs uneia dintre ele, nu înainte însă de a-şi clarifica situaţia la Steaua.

Daniel Georgievski a venit gratis în Ghencea în 2012 și în acest moment este evaluat de siteul www.transfermarkt.de la 800.000 de euro.

Distribuie:13010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here