O botoşăneancă de 59 de ani, Aspazia T., a fost adusă de urgenţă cu ambulanţa din satul Bogdăneşti, comuna Santa Mare cu vaginul distrus. Miercuri seară a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean „Mavromati” din Botoşani un caz cu totul neobişnuit pentru medici.

Din ceea ce au reuşit să afle medici reiese că femeia ar fi suferit o ruptură a peretelui vaginal după ce ar fi avut o partidă sălbatică de sex cu soţul.  Pofta de iubire le-ar fi venit botoşănenilor de la Santa Mare după ce ar fi băut mai multe pahare cu alcool. Stârnit de băutură, botoşăneanul şi-ar fi dat silinţa prea tare şi ar fi băgat-o în spital pe femeie.

Medicii au crezut că e vorba despre un viol. Mai mult decât atât, aceştia îşi făceau scenarii negre bănuind că femeia a fost sechestrată şi bătută, iar apoi violată, având în vedere că botoşăneanca prezenta şi vânătăi pe corp.

A doua zi dimineaţă, poliţiştii au audiat victima, iar aceasta le-a confirmat că de fapt a dorit cu tot sufletul să facă sex cu soţul şi că nu a fost vorba de niciun viol, bărbatul fiind ceva mai în putere. Cât despre vânătăi, botoşăneanca a mărturisit că s-a întâmplat să fie o partidă de sex mai violentă, scrie Adevarul.ro.
loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here