Tine un creion sau o pensula in pozitie vertical, sprijinit de partea laterala a nasului si observa punctul in care obiectul atinge spranceana. Acela este, in conditii optime, locul de unde ar trebui sa inceapa spranceana.

Pornind tot de la baza nasului, plaseaza pensula in diagonala spre punctul de inflexiune al sprancenei, pana ajunge in dreptul partii exterioare a irisului, in momentul in care privesti inainte. Acela va fi punctul cel mai inalt al sprancenei. O diagonala sugerata prin coada pensulei de la baza nasului inspre coltul exterior al ochiului iti va spune exact unde ar trebui sa fie coada sprancenei.

“Incadrand chipul si subliniand privirea, sprancenele contribuie foarte mult in comunicare, fiind responsabile pentru 80% din mimica fetei – sprancenele arcuite denota uimire, cele apropiate anunta suparare, sprancenele aproape deloc arcuite sugereaza blandete, seninatate. Iar odata ce intervenim prin pensare, expresivitatea sprancenelor nu cunoaste limite. Inainte de toate ar trebui sa stabilim dimensiunile corecte ale unei sprancene”, spune Cristina Barsan – make up artist la Jovsky Studio.

„Pentru a “corecta” fata rotunda, o forma de sprancene mai arcuita si ascendenta ii va conferi lungime, iar pentru o fata patrata, cu linia mandibulei pronuntata, cea mai potrivita forma de sprancene este cea usor arcuita si de o grosime medie”, mai spuneCristina Barsan pentru www.perfecte.ro

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here